Vouwwanden

Home » Vouwwanden

Door te kiezen voor een vouwwand in uw project ervaart U binnen en buiten als een grote ruimte. Onderstaand een impressie van de te leveren mogelijkheden van zowel Schüco als Reynaers.

reynaers_left
Reynaers
CF77

Het aluminium vouwdeursysteem CF 77 combineert hoge isolatiewaarden met een slank design. Het creëert grote, transparante constructies met een maximale hoogte van 3 meter en een vleugelbreedte tot 1200 mm.

Buiten en binnen vloeien in elkaar over met het nieuwe vouwdeursysteem CF 77. Dit veelzijdige systeem is leverbaar in een normale en een slanke uitvoering en kan zowel naar binnen als naar buiten opengaand gemonteerd worden. Bovendien is het mogelijk om het eerste element als zelfstandige deur of raam te gebruiken, zonder dat het vouwmechanisme erdoor wordt beïnvloed. CF 77 kan dank zij de inbouwdiepte van slechts 77 mm volledig worden geïntegreerd met de bestaande Reynaers CS-systemen voor ramen, deuren en vliesgevels.

Er zijn drie verschillende bodemoplossingen mogelijk: twee daarvan zijn de vlakke bodem, die een eenvoudige doorgang biedt voor veelvuldig gebruik, en de lage drempel met een verhoging van slechts 18 mm. Voor optimale prestaties op het gebied van lucht-, wind- en waterbestendigheid is er de High Performance oplossing.

CF77

Comfort, gebruiksgemak, transparantie en esthetiek komen samen in dit nieuwe vouwdeursysteem van Reynaers.

schuco
Schüco
ASS50FD & ASS70FD

Schüco ASS 50 FD.NI

ASS50FDNI

De ongeïsoleerde vouwwand Schüco ASS 50.NI FD is de ideale keuze in plekken waar thermische isolatie geen vereiste is. Het deursysteem kan volledig worden geopend in doorgangen of om kantoren uit te breiden. Het vleugelpakket is moeiteloos op te stapelen en glijdt naar links en/of naar recht om ruimte te besparen.

 

Schüco ASS 70 FD

ASS70FD

Met de thermisch geïsoleerde Schüco ASS 70 FD vouwwand kunnen complete gevels volledig worden geopend. Het vleugelpakket vouwt makkelijk op, zonder kracht te hoeven zetten, naar binnen of buiten en schuift naar links of rechts. De vleugels glijden bijna geruisloos op kogellagers en zijn goed bevestigd in boven en onderrails