Systeemhuizen

Home » Systeemhuizen

Van Hoesel heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van technische innovatie én kwalitatieve dienstverlening. In de loop der jaren hebben wij partnerschappen gesloten met partners die hetzelfde doel hebben. Samen gaan wij voor een kwalitatief hoogstaand product, en dito serviceniveau.

reynaers

Reynaers

De hoogwaardige systemen van Reynaers voldoen aan de strengste eisen voor wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en duurzaamheid. Naast de leveranciersfunctie toont Reynaers zich een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten als van Hoesel, ontwikkelaars en investeerders en zeker niet als laatste de eindgebruikers.

Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont het verantwoordelijkheidsbesef voor het milieu, is ook opgericht in 1965, er werken inmiddels ruim 2000 werknemers in 40 landen wereldwijd en zij exporteren naar meer dan 70 landen. Het hoofdkantoor staat in Duffel (Belgie).

schuco

Schüco
Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen. Vele gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in Bielefeld (Duitsland).