van Hoesel heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van technische innovatie én kwalitatieve dienstverlening. In de loop der jaren hebben wij partnershappen gesloten met partners die hetzelfde doel hebben. Samen gaan wij voor een kwalitatief hoogstaand product, en dito serviceniveau.

reynaers

Reynaers

De hoogwaardige systemen van Reynaers voldoen aan de strengste eisen voor wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en duurzaamheid. Naast de leveranciersfunctie toont Reynaers zich een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten als van Hoesel, ontwikkelaars en investeerders en zeker niet als laatste de eindgebruikers.

Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont het verantwoordelijkheidsbesef voor het milieu, is ook opgericht in 1965, er werken inmiddels ruim 2000 werknemers in 40 landen wereldwijd en zij exporteren naar meer dan 70 landen. Het hoofdkantoor staat in Duffel (Belgie).

 

 

 

schucoSchüco 
Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen. Vele gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in Bielefeld (Duitsland).

 

 

 

orgadataOrgadata AG
Orgadata AG is het softwarebedrijf uit Leer (Duitsland) en leverancier van LogiKal®, de branchesoftware voor de raam-, deur- en gevelbouw.

Ook voor van Hoesel is LogiKal® de basis voor de calculaties, de enginering en productieaansturing van de aluminium gevelelementen. Tevens is LogiKal® ook de basis voor de ERP-software waardoor er altijd realtime inzicht is in alle lopende projecten en dus tijdig en adequaat kan worden ingegrepen op het moment dat dit noodzakelijk is.

 

 

komoSKG-IKOB Certificatie
SKG-IKOB is ontstaan uit de fusie van IKOB-BKB en SKG. Twee certificatie- en keuringsinstituten gericht op de duurzame borging van de prestaties en de veiligheid van industriële producten en processen voor de gehele bouwkolom.

Als onafhankelijk certificatie- en keuringsinstituut toetst SKG-IKOB met regelmaat (zowel planmatig als onaangekondigd) onze productieprocessen (zowel in de fabriek als op de bouwplaats) en de hieruit voortkomende aluminium gevelelementen, gebaseerd op ons Intern KwaliteitsBeheersing systeem (IKB), de attesten van de systeemhuizen (Reynaers en Schüco) en de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen met als resultaat het SKG-KOMO-keurmerk als ook het VMRG-keurmerk.

 

 

 

vmrgVRMG – Kwaliteitseisen en Adviezen
De VMRG is een zelfstandige brancheorganisatie en vertegenwoordigt de producenten van aluminium gevelelementen zoals ramen, deuren, puien, serres en vliesgevels. De VMRG is in het belang van haar bedrijven actief op het gebied van onder andere techniek, scholing, marktverkenning, milieu, wet- en regelgeving, promotie en communicatie.

De VMRG stelt normstellende kwaliteitseisen en adviezen welke het uitgangspunt zijn voor het ontwerpen, produceren, monteren en gebruiken van de aluminium gevelelementen t.w. de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Het omvat een bundeling van alle kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden. Als VMRG-lid ben je verplicht conform deze eisen te leveren en deze dus ook te hanteren in de richting van alle leveranciers en betrokkenen.