Over ons

Home » Over ons

Wij zijn een toonaangevende partner in de aluminium gevelbouw. Ruim 50 jaar ontwerpen, produceren en monteren wij aluminium kozijnen en vliesgevels van topkwaliteit. Onze kwaliteits- en oplossingsgerichte aanpak spreekt uit talloze projecten welke in opdracht van (semi-)overheden, aannemers en architecten zijn gerealiseerd.

Vanuit de sterk geautomatiseerde en goed uitgeruste productiehal in Goirle worden de gevelelementen uit profielen van onze gerenommeerde partners Reynaers en Schüco geproduceerd. Dit doen wij met ons enthousiaste team bestaande uit 35 mensen, het kloppend hart van ons bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat onze producten zijn voorzien van een hoge kwaliteitsstandaard, werken wij volgens een genormeerd kwaliteitssysteem en conformeren wij ons aan de VMRG-voorwaarden. Deze voorwaarden dwingen ons om op veel aspecten boven de wettelijke eisen uit te stijgen. Alle geproduceerde gevelelementen dragen daarnaast ook het VMRG & KOMO-keurmerk.

Veel van de projecten onderscheiden zich in constructief of architectonisch opzicht. Dus of uw project nu een eenvoudige pui of een uiterst complexe vliesgevel omvat, u kunt altijd op ons bouwen!