Een betrouwbare partner voor uw gevelbouwprojecten
van Hoesel is een toonaangevende partner in de aluminium gevelbouw. Al meer dan 50 jaar ontwerpen, produceren en monteren wij aluminium ramen, deuren en gevels van topkwaliteit en vormgeving. De kwaliteits- en oplossingsgerichte aanpak van ons spreekt uit talloze projecten welke in opdracht van (semi-)overheden, aannemers en architecten zijn gerealiseerd.

Vanuit de verregaand geautomatiseerde en goed geoutilleerde fabriek in Goirle worden de gevel elementen uit profielen van onze gerenommeerde partners Reynaers en Schüco geproduceerd. Alle oplossingen ontstaan vanuit de volgende pijlers: flexibiliteit, kennis en inzicht, klantgerichtheid en kwaliteit.

Wij zien in elke moeilijkheid een oplossing en met deze flexibele instelling realiseren wij het absoluut onmogelijke. Met ruim 50 jaar ervaring bezitten wij ook alle nodige kennis en inzicht om tot deze oplossingen te komen. De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en uiteenlopende projecten, maken van Hoesel een interessante partner.

Ieder ontwerp wordt vertaald in het juiste product met de gewenste uitstraling zonder concessies te doen aan de achterliggende architectonische visie en het gewenste comfort en deugdelijkheid voor de eindgebruiker, dankzij onze klantgerichte aanpak.

Om ervoor te zorgen dat onze producten zijn voorzien van een hoge kwaliteitsstandaard, werken wij volgens een genormeerd kwaliteitssysteem en conformeren ons aan de VMRG-voorwaarden. Deze voorwaarden dwingen ons om op veel aspecten boven de wettelijke eisen uit te stijgen. Alle geproduceerde gevelelementen dragen daarnaast ook het VMRG, SKG & KOMO-keurmerk.

Veel van de projecten onderscheiden zich in constructief of architectonisch opzicht. Dus of uw project nu een eenvoudige pui of een uiterst complexe vliesgevel omvat, u kunt altijd op ons bouwen!